Betaaldagen & Bedragen 2022 op een rij

Betaaldata WW 2015

Betaaldata WW 2015, De betaaldatum is afhankelijk van wanneer uw WW-uitkering is gestart: voor, of op of na 1 juli 2015.

Mijn WW-uitkering is gestart op of na 1 juli 2015

Is uw WW-uitkering gestart op of na 1 juli 2015? Dan betaald het UWV uw WW-uitkering na afloop van iedere kalendermaand, nadat u het formulier Inkomstenopgave heeft ingevuld. U krijgt alleen betaald als dit formulier door het UWV  ontvangen is.

Met het formulier Inkomstenopgave geeft u de inkomsten (inclusief vakantiegeld) van de maand daarvoor door. Had u geen inkomsten? Dan geeft u dit ook door met het formulier.

Het UWV betaald de uitkering binnen 3 tot 10 werkdagen nadat het UWV uw formulier heeft ontvangen. Het bedrag staat dan binnen 3 dagen op uw rekening.

Het vakantiegeld van uw WW-uitkering wordt in mei uitbetaald.

Mijn WW-uitkering is gestart voor 1 juli 2015

Is uw WW-uitkering gestart voor 1 juli 2015? Dan wordt uw WW-uitkering per 4 weken achteraf betaald. U krijgt uw WW-uitkering dus niet op een vaste dag per maand. De 4-wekenperiode start na de eerste betaling. De eerste betaling ontvangt u meestal na uw eerste periode WW van 2 of 3 weken.

De betaaldata voor de WW zijn voor iedereen anders. U kunt uw volgende betaaldatum berekenen met de Rekenhulp betaaldatums WW. U kunt ook via de Berichtenbox bericht krijgen als het UWV uw uitkering uitbetaald heeft.

Berekenen betaaldatum WW-uitkering. De betaling gebeurt meestal automatisch. Heeft het UWV u gevraagd om een Inkomstenformulier WW op te sturen? Dan wordt de WW-uitkering pas betaald nadat het UWV dit formulier van u hebben ontvangen. U kunt de inzenddatum op het inkomstenformulier terugvinden. Vult u het Inkomstenformulier WW via internet in? Dan vindt u de inzenddatum terug op Mijn UWV.

Het vakantiegeld van uw WW-uitkering wordt in mei uitbetaald.